Ronaldo praat over keuze voor Al Nassr: 'Mijn werk in Europa zat erop'

Ronaldo praat over keuze voor Al Nassr: 'Mijn werk in Europa zat erop'

3 januari - 23:29
5

Cristiano Ronaldo heeft zich op een persconferentie bij Al Nassr voor het eerst uitgesproken over zijn keuze bij de club. De aanvaller is op dit moment in Riyad om zijn laatste medische keuringen af te ronden.

"Mijn werk in Europa zat erop", vertelde Ronaldo op het eerste persoment bij zijn nieuwe club. "Ik heb daar alles gewonnen wat er te winnen viel. Voor mij was het tijd om deze uitdaging aan te pakken. Ik heb veel aanbiedingen gehad van teams uit Europa, Brazilië en de Verenigde Staten, maar ik heb uiteindelijk voor deze club gekozen. Ik zie het als een kans om te helpen. Om met mijn ervaring de club te laten groeien."

Ook laat Ronaldo zich nog even uit richting alle mensen die hem bekritiseerden over de stap naar Saudi-Arabië. "Het kan me niet schelen wat mensen zeggen, want ik heb mijn beslissing genomen. Ik ben erg blij om hier te zijn, want ik zie dat ze het spel hier heel competitief aanpakken. Mensen zien niet hoe het er hier aan toe gaat, maar dit is zeker niet mijn einde. Ik wil het liefst gewoon spelen, als de coach het goed vindt doe ik dat het liefst morgen al."