Arteaga betrokken in auto-ongeval: 'Landt pas donderdag, toch tegen Club Brugge'

Arteaga betrokken in auto-ongeval: 'Landt pas donderdag, toch tegen Club Brugge'

3 januari - 20:35

Het ongeluk schuilt om elke hoek, vraag dat bijvoorbeeld maar aan Gerardo Arteaga. De linksback van KRC Genk is zondag betrokken geraakt bij een verkeersongeval in zijn thuisland, Mexico. Gelukkig geraakte hij ervan af zonder lichamelijke letsels.

Het Belang van Limburg brengt het verhaal naar buiten. Normaal zou WK-ganger Arteaga intussen al aanwezig geweest moeten zijn op de Genkse training, die deze dinsdag hervatte. Van de verdediger ontbrak echter elk spoor. Door de botsing, waarbij enkel blikschade viel, heeft Arteaga een latere vlucht moeten boeken. Daardoor zou hij pas donderdag weer kunnen aansluiten op training.

Aangezien zondag de kraker tegen Club Brugge op het programma staat, is die timing best vervelend. Niettemin zal Wouter Vrancken Arteaga zondag meer dan waarschijnlijk opstellen. Op de linksachter heeft de Genk-coach immers niet zo gek veel alternatieven. Overigens was de Mexicaan niet de enige die dinsdag verstek moest geven. Ook Matias Galarza (geblesseerd), Angelo Preciado (vertraagde vlucht) en Mike Trésor (ziek) trainden niet mee.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie