'Benfica gaat 'man van 127 miljoen euro' Fernández straffen'

'Benfica gaat 'man van 127 miljoen euro' Fernández straffen'

3 januari - 09:16
1

Benfica staat op het punt om een megasom te incasseren voor Enzo Fernández, maar de club heeft nog wel een appeltje met hem te schillen. Fernández gaat een straf krijgen omdat hij niet op is komen dagen op de training, meldt de krant Record.

Chelsea wil Fernández en Fernández wil Chelsea. De transfer gaat er ook komen, maar niet voor er nog een pittig gesprek met de Argentijn is gevoerd. Fernández heeft twee trainingen gemist en krijgt daarvoor de rekening gepresenteerd.

Daarvoor zou hij zonder toestemming van Benica naar Argentinië zijn gevlogen om het winnen van het WK te vieren. Dat gebeurde na de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Braga, waarin Fernández meedeed. Record weet dat Fernández gestraft gaat worden, maar details zijn niet bekend.

Chelsea en Benfica zijn het volgens meerdere media zo goed als eens over de transfersom voor Fernández, die op zou kunnen lopen tot maar liefst 127 miljoen euro. Benfica betaalde afgelopen zomer nog veertien miljoen euro voor hem aan River Plate. Door het WK in Qatar was Fernández niet meer te behouden voor de club van trainer Roger Schmidt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie