'Chelsea is er bijna en tikt 127 miljoen euro af voor WK-revelatie Fernández'

'Chelsea is er bijna en tikt 127 miljoen euro af voor WK-revelatie Fernández'

2 januari - 23:28
6

Enzo Fernández is bijna speler van Chelsea, meldt Gianluca di Marzio. Volgens de Italiaanse transferexpert kan de Argentijnse middenvelder voor 127 miljoen euro de overstap maken naar Engeland.

De gesprekken zouden in de afrondende fase zijn en het afgesproken transferbedrag is dus op 127 miljoen euro uitgekomen. Dit zal wel in drie termijnen van rond de veertig miljoen euro overgemaakt worden. Op dit moment worden de laatste plooien gladgestreken en Di Marzio denkt dat de deal snel beklonken zal worden. Chelsea zou daarmee bijna de gehele Europese top aftroeven in de strijd om Fernández.

Met dit bedrag zou Fernández de duurste uitgaande transfer van Benfica ooit worden, samen met Joao Félix die voor hetzelfde bedrag verkocht werd aan Atlético Madrid. De middenvelder van de Argentijnen maakte indruk op het WK en kreeg daarvoor de trofee voor beste jonge speler van het toernooi uitgereikt. Mocht de deal daadwerkelijk rondkomen dan heeft Benfica al een vervanger op het oog. De twintigjarige Carlos Alcaraz zou dan voor maximaal zeventien miljoen euro over moeten komen van Racing Club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie