Jongste Lukaku blijft sukkelen: 'Vertrek uit Segunda Division hangt in de lucht'

Jongste Lukaku blijft sukkelen: 'Vertrek uit Segunda Division hangt in de lucht'

02-01-2023 22:33
5

De carrière van Jordan Lukaku geraakt maar niet uit het slop. Ook in de Segunda Division, bij het nochtans bescheiden Ponferradina SD, wil het maar niet vlotten. De kans bestaat dan ook dat onze landgenoot deze winter alweer andere oorden moet opzoeken.

Lukaku vertoeft nochtans pas sinds vorige zomer bij Ponferradina. Daar viel zijn seizoensbegin al bij al nog mee, maar sinds oktober is de linksachter weer volledig in de vergeethoek verzeild geraakt. Mede door lichamelijk ongemak, een rode draad doorheen de laatste jaren, staat de teller sindsdien op drie speelminuten ... Zo lijkt er ook bij Ponferradina geen toekomst meer voor Lukaku te liggen, weet Marca.

De zevenvoudige Rode Duivel heeft de afgelopen tijd immers alweer niet mee getraind met zijn ploeggenoten. Hoewel hij nog tot komende zomer onder contract ligt, lijkt zijn club nu al afstand te willen doen. De vraag rijst uiteraard of er nog potentiële overnemers te vinden vallen voor Lukaku. Vanuit de derde klasse in Spanje zou alvast wat interesse zijn.