OFFICIEEL: Dwomoh verlengt bij Royal Antwerp en gaat op huurbasis naar KV Oostende

OFFICIEEL: Dwomoh verlengt bij Royal Antwerp en gaat op huurbasis naar KV Oostende

02-01-2023 15:24 Laatste update: 15:58
13

Pierre Dwomoh heeft zijn contract bij Royal Antwerp verlengd tot midden 2024 en zal voor een half jaar uitgeleend worden aan KV Oostende. De club heeft ook een aankoopoptie. Dat meldt Antwerp op Instagram.

De 18-jarige middenvelder die als een groot talent wordt gezien, speelde de eerste helft van het seizoen voor Braga in Portugal. Bij The Great Old was het Dwomoh nog niet gelukt om door te breken.

Bij KVO is men alvast bijzonder tevreden met zijn komst. "Pierre is een uniek talent. Welke speler kan zeggen dat ie als zeventienjarige al Play-Off 1 speelde? We zijn dan ook zeer verheugd dat we hem naar Oostende kunnen halen", geeft CEO Gauthier Ganaye aan op de officiële website voor KVO.

"Hij kiest voor KVO omdat wij hier jonge spelers volop speelkansen geven en dat is wat hij op dit moment in zijn carrière nodig heeft, speelgelegenheid. Hij zal natuurlijk hard moeten werken maar na verscheidene gesprekken met hem ben ik er honderd procent van overtuigd dat hij erop gebrand is om zich hier te bewijzen. We hebben er dus een zeer talentvolle middenvelder bij", besluit Ganaye.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Royal Antwerp F.C. (@royal_antwerp_fc)