UPDATE: 'Enkel De Mil mag onder Parker bij A-kern Club Brugge blijven'

UPDATE: 'Enkel De Mil mag onder Parker bij A-kern Club Brugge blijven'

2 januari - 07:00 Laatste update: 12:12
22

Scott Parker wordt in de loop van maandag voorgesteld als coach bij Club Brugge. Volgens Het Nieuwsblad heeft hij getekend tot de zomer van 2025. In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft hij dus een contract voor bepaalde duur. 

Philippe Clement, Alfred Schreuder én Carl Hoefkens hadden allemaal een contract voor onbepaalde duur bij Club, maar Parker breekt die trend dus. Om 16u gaat Parker de pers toespreken, maar hij staat nog niet op het trainingsveld. De spelers worden namelijk pas dinsdag op de club verwacht. 

Verder volgt er ook nog info over de assistenten van Parker. Normaal gezien werkt hij altijd met assistenten Matt Wells, Rob Burch en Jonathan Hill. De huidige assistenten Rik De Mil, Paul Okon, Nosa Obasohan en Peter Mollez moeten duidelijkheid krijgen over hun toekomst. Okon kwam op vraag van Hoefkens en Club en maakt weinig kans om te blijven. 

Parker heeft weinig tijd om zich voor te bereiden bij Club, want op 8 januari volgt al de topper tegen KRC Genk. 

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat enkel Rik De Mil mag aanblijven in de staf van Scott Parker. Paul Okon, Nosa Obasohan en keepertrainer Peter Mollez krijgen andere rollen binnen de club. Okon gaar naar de scouting, Obasohan en Mollez keren terug naar Club NXT.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie