Ronaldo gelijk belangrijk: clubvolgers van Al-Nassr op Instagram verdrievoudigd

Ronaldo gelijk belangrijk: clubvolgers van Al-Nassr op Instagram verdrievoudigd

31-12-2022 19:20
4

De hand van Cristiano Ronaldo is op de social media van Al-Nassr in ieder geval gelijk zichtbaar. De Portugese superster heeft er namelijk voor gezorgd dat de clubvolgers op Instagram meer dan verdrievoudigd zijn.

Voordat Ronaldo bij de club tekende had Al-Nassr nog 860.000 volgers op Instagram. Inmiddels is dat aantal opgelopen tot 3,5 miljoen volgers. De post waarin de club uit Saoedi-Arabië de komst van de Portugees aankondigde, werd meer dan 24 miljoen keer gelijk op Instagram. Ter vergelijking, de twee posts daarvoor kregen 401.000 en 113.000 likes. Ronaldo zelf heeft inmiddels 526 miljoen volgers op zijn eigen account.

Al-Nassr komt uit in de Saudi Pro League in Saoedi-Arabië. De laatste prijs die de club pakte was de Saudische supercup in 2021. Kampioen werd de ploeg uit Riyad voor het laatst in 2019. Na tien wedstrijden staat Al-Nassr op dit moment tweede in de competitie. De club van trainer Rudi Garcia staat nu op 23 punten, dat zijn er twee minder dan de huidige koploper Al-Shabab.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door نادي النصر السعودي (@alnassr_fc)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie