'Spanning tussen Mbappé en Messi bij PSG, ultra's gooien extra olie op het vuur'

'Spanning tussen Mbappé en Messi bij PSG, ultra's gooien extra olie op het vuur'

31-12-2022 19:10
17

Bij Paris Saint-Germain heerst het gevoel dat er zich problemen kunnen voordoen tussen Lionel Messi en Kylian Mbappé, meldt Le Parisien. De harde kern van de Parijzenaren heeft een aandeel in de spanning tussen de sterspelers van de club.

Het Franse medium schrijft dat de onderlinge relatie gespannen is sinds de WK-finale. In een directe confrontatie, waarin zowel Messi als Mbappé schitterde, trok Argentinië aan het langste eind. Waar Messi nog altijd vakantie viert, keerde Mbappé drie dagen na de finale in Lusail terug op het trainingsveld bij PSG. De ultra's bij de Parijzenaren hebben voor het competitieduel met Strasbourg (2-1) olie op het vuur gegooid.

Op een groot spandoek was te lezen: Kylian, de toekomst is van jou. Topscorer van het WK, een puur product uit Parijs. Jij bent de kampioenLe Parisien schrijft dat dit bewuste provocatie richting Messi is. De Argentijn keert op 2 of 3 januari terug in de Franse hoofdstad. Vermoed wordt dat de clubleiding van PSG met Messi en Mbappé om tafel moet om de kou uit te lucht te halen.

Mbappé was eerder deze week de grote man bij PSG. In de zesde minuut van de blessuretijd schoot de 24-jarige Fransman zijn ploeg via de penaltystip naar de overwinning.