Antwerp krijgt oplossing aangereikt voor Dwomoh: 'Oostende wil haar slag slaan'

Antwerp krijgt oplossing aangereikt voor Dwomoh: 'Oostende wil haar slag slaan'

30-12-2022 11:49
12

Royal Antwerp FC lijkt een oplossing te kunnen vinden voor Pierre Dwomoh. KV Oostende zou namelijk geïnteresseerd zijn om de jonge middenvelder over te nemen. De Kustboys denken in de eerste plaats aan een huurconstructie.

Dat plan zal Antwerp niet onbekend in de oren klinken, want ook in de heenronde van dit seizoen werd Dwomoh al verhuurd. Het Portugese SC Braga hengelde hem afgelopen zomer voor één jaar binnen. Die samenwerking heeft echter geen vruchten afgeworpen: bij het A-elftal zat Dwomoh nog geen enkele keer in de selectie en zelfs bij Braga B kwam hij niet verder dan drie basisplaatsen.

Braga heeft het dan ook gezien in onze achttienjarige landgenoot, wat vooral vervelend is voor Antwerp. The Great Old moet namelijk op zoek naar een andere omgeving voor hem, aangezien er op de Bosuil zelf (voorlopig?) geen perspectief ligt. Zo is Oostende in het spel gekomen. KVO kan wel wat verstering gebruiken met het oog op de degradatiestrijd en zou Dwomoh tot het einde van het seizoen willen huren. Hoe Antwerp daar tegenover staat, is nog niet duidelijk.