'Club Brugge moet WK-uitblinker vrezen, Benfica laat Fernandez niet gaan'

'Club Brugge moet WK-uitblinker vrezen, Benfica laat Fernandez niet gaan'

29-12-2022 23:20
1

Benfica gaat ervan uit dat Enzo Fernández tot het eind van het seizoen bij de club zal blijven. De Argentijnse middenvelder is na zijn waanzinnige WK misschien wel een van de meest begeerde spelers van dit moment, maar als het aan de Portugezen ligt blijft hij gewoon bij de club. Hij zal daardoor in de Champions League ook nog kunnen uitkomen tegen Club Brugge.

"Wij blijven zeggen dat we Fernández willen behouden tot het einde van het seizoen, dat is onze intentie", vertelt Benfica aan Fabrizio Romano. De Argentijnse middenvelder wordt sinds het WK aan bijna elke internationale topclub gelinkt. Op het toernooi in Qatar maakte hij een enorme indruk door de beste jonge speler van het toernooi te worden. Fernández kwam deze zomer voor twaalf miljoen euro van River Plate naar Benfica. Deze winter zouden Chelsea en Liverpool het meest concreet zijn voor de middenvelder.

Daarnaast kwam er een verhaal naar buiten over Benfica-directeur Rui Costa. Hij zou tegen DAZN gezegd hebben dat de club hem niet wil verkopen, maar dat ze bij een bedrag van honderdtwintig miljoen euro toch overstag zouden gaan. Tegenover Romano ontkracht Benfica deze verhalen. "Onze directeur Rui Costa heeft nooit met DAZN gesproken over de situatie van Fernández."