Boskamp over ontslag Hoefkens: “Ongelooflijk dat Club Brugge hem op straat zet”

Boskamp over ontslag Hoefkens: “Ongelooflijk dat Club Brugge hem op straat zet”

28-12-2022 16:25
34

Carl Hoefkens werd op woensdag door Club Brugge aan de deur gezet. De teleurstellingen in de competitie en in de beker stapelden zich op en Hoefkens werd bedankt voor zijn diensten. Johan Boskamp vindt het ongelofelijk dat Club Brugge de T1 nu al ontslaat.

Na de drie zeges in de Champions League van Club ging Het Belang van Limburg op bezoek bij Boskamp. De Nederlander was toen meteen duidelijk. “Geef Hoefkens een contract van tien jaar!”, klonk het enkele maanden geleden.

Woensdag was Boskamp da ook verschoten dat Hoefkens zijn ontslag kreeg. “Ik vind het ongelofelijk dat ze hem nu al op straat hebben gezet. Het was toch klasse wat Carl in Europa gepresteerd heeft? Maar dan ken je twee slechte maanden – nou ja, of één slechte maand en dan liggen ze weer te ouwehoeren”, klinkt het in Boskamp-stijl.

“Akkoord: de laatste twee matchen vond ik Brugge niet goed spelen. En als topclub moet je ook slechte matchen kunnen winnen, maar doordat ze de kansen misten, vielen ook de resultaten tegen”, gelooft de Nederlander. “Op zo’n moment verwacht ik echter dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert rust uitstralen, maar die zeggen niks en gaan intussen gewoon op zoek naar een nieuwe trainer. Waardeloos.”