Volgens Degryse is Hasenhütl ideale optie voor Club Brugge: “Kent de competitie”

Volgens Degryse is Hasenhütl ideale optie voor Club Brugge: “Kent de competitie”

28-12-2022 15:27
21

Carl Hoefkens kreeg woensdag zijn ontslag bij Club Brugge. De landskampioen moet op zoek naar een nieuwe coach. Marc Degryse werpt een blik op de zaak. 

De analist gelooft dat er een aantal kanshebbers zijn voor de positie als T1 bij Club Brugge. De nieuwe coach zal aantreden als vierde man in ruim een jaar tijd. In Het Laatste Nieuws deelt Degryse zijn voorkeur mee. 

"Er zijn veel namen die worden genoemd”, merkt Degryse op. “Je hebt iemand als Alexander Blessin, maar die maakte toch weinig klaar bij Genoa. Dan heb je ook nog Van Bronckhorst, De Boer, ook Steven Gerrard zijn naam las ik al.” Degryse gelooft dat ervaring in de Jupiler Pro League toch ook erg belangrijk is. 

Voor Degryse is er dan één naam die erbovenuit steekt. “Hasenhüttl lijkt mij een zeer goede optie. Het is toch iemand die de Belgische competitie wat kent door zijn verleden als speler bij Lierse SK”, aldus de analist. “Het is alvast belangrijk dat er snel een trainer staat, want volgende week wacht de trip naar Genk. Als je daar verliest, kan je de titel eigenlijk al bijna vergeten", aldus Degryse.