Sels (ex-RSCA en Gent) hoopt op PSG-sterren: Hopelijk spelen Mbappe en Neymar

Sels (ex-RSCA en Gent) hoopt op PSG-sterren: "Hopelijk spelen Mbappe en Neymar"

28-12-2022 17:27
0

Matz Sels doet het erg goed bij RC Strasbourg. De voormalige keeper van KAA Gent en RSC Anderlecht kan er mooie cijfers voorleggen. Woensdag zal hij in topvorm moeten zijn om iets te willen halen op het veld van de sterren van Paris Saint-Germain

PSG staat momenteel op kop van de Ligue 1, Strasbourg staat voorlaatste met één overwinning. Toch valt dat niet te wijten aan de doelman. Sels is met 51 reddingen sinds het begin van het seizoen ongetwijfeld de reden waarom Strasbourg veel gelijke spelen uit de brand heeft kunnen slepen. Woensdag wordt het alleszins moeilijk om de nul te houden of een resultaat te pakken in Parijs. 

Toch heeft Sels wel hoop. "De laatste paar keer dat we er waren, hebben we goede dingen laten zien door goed in ons spel te blijven", herinnerde Sels op de persconferentie. "Het belangrijkste zal zijn om niet te snel toe te geven om zo lang mogelijk in de wedstrijd te blijven. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar het belangrijkste voor ons is dat we vertrouwen krijgen voor de rest van het seizoen."

Sels heeft er zin in. De drietand Messi-Neymar-Mbappe hoort tot de allerbesten ter wereld. De keeper hoopt op hun aanwezigheid. "Persoonlijk heb ik liever dat ze spelen, want ik wil altijd tegen de beste ploeg spelen", aldus de voormalige doelman van Anderlecht en Gent. "Ik verwacht een moeilijke wedstrijd en ons hele team zal op 100 procent moeten zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie