Brüls bezig aan laatste maanden bij STVV: Zeg nooit nooit

Brüls bezig aan laatste maanden bij STVV: "Zeg nooit nooit"

28-12-2022 23:31

We gaan 2023 in en dat betekent mogelijk ook de laatste zes maanden van Christian Brüls bij STVV. De middenvelder heeft een aflopend contract bij de Kanaries. In zijn laatste maanden hoopt hij zich ook nog eens te kunnen tonen.

Van een verlenging bij STVV is er voorlopig ook nog geen sprake. Brüls hoopt zich de laatste maanden dan ook in de kijker te kunnen spelen van andere clubs. Makkelijk heeft hij het de laatste weken ook niet gehad.

"Het is logisch dat je er met je hoofd niet altijd bij bent als je geen zekerheid hebt over je toekomst", zegt hij bij Het Belang van Limburg. "Ik heb altijd getracht dat uit mijn hoofd te zetten maar dat is niet vanzelfsprekend. Maar ik kan wel zeggen dat ik me nu weer vrij voel in mijn hoofd", geeft hij aan.

Brüls kan echter niet uitsluiten dat hij ook bij STVV blijft. "Zeg nooit nooit in het voetbal. Ik heb van meet af aan gezegd dat ik me focus op STVV zolang ik hier speler ben. Maar die contractbeslommeringen heb ik uit mijn hoofd gezet. Wat er daarna komt, ligt ook aan mezelf en hoe goed ik presteer", besluit hij.