Vanhaezebrouck: 'Genk, Union, Club Brugge en Antwerp zijn niet beter dan Gent'

Vanhaezebrouck: 'Genk, Union, Club Brugge en Antwerp zijn niet beter dan Gent'

25-12-2022 17:32
28

KAA Gent kent een seizoen met ups en downs en moet nog stevig knokken voor een plekje in de top vier. Voor Hein Vanhaezebrouck en zijn jongens wordt het dus nog een inhaalrace, maar hij gelooft dat Gent daartoe ook in staat is.

Gent staat momenteel op een vijfde plek in de stand en moet één van de vier ploegen bovenaan zien in te halen. KRC Genk lijkt niet meer in te halen, maar de achterstand op Club Brugge (twee punten), Royal Antwerp FC (vier punten) en Union SG (vijf punten) lijkt doenbaar. Vanhaezebrouck gelooft er alvast in.

"De vier ploegen boven ons zijn niet beter dan ons", geeft Vanhaezebrouck aan bij Eleven Sports. "Wij hadden gerust zes punten meer kunnen hebben. Moeten hebben eigenlijk, maar dan stond je tweede", geeft hij aan.

Volgens hem verdient Gent het dan ook om dit seizoen deel te nemen aan de Champions' Play-Offs. "Die ploegen zijn niet beter dan wij, maar zijn wel in staat om een heel sterke tweede ronde te spelen. Dat betekent dat wij even goed moeten doen als zij, plus drie tot zes punten. Dat is niet zo evident", vertelt hij nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s