Mazzu neemt het op tegen ex-ploeg: 'Anderlecht-bestuurders prettige Kerst wensen'

Mazzu neemt het op tegen ex-ploeg: 'Anderlecht-bestuurders prettige Kerst wensen'

25-12-2022 15:44
4

RSC Anderlecht neemt het maandag op tegen Charleroi en komt zo dus weer oog in oog te staan met Felice Mazzu. Een speciale wedstrijd voor de trainer, al wil hij vooral naar de toekomst kijken.

Veel trainers en spelers zouden bij een wedstrijd tegen hun ex-werkgever belust zijn op revanche. Mazzu wil er echter geen al te speciale gelegenheid van maken. "Ik heb geen andere persoonlijke ambities dan de wedstrijd te winnen. We hebben punten nodig. En als ik de Anderlecht-bestuurders zie, zal ik ze groeten en prettige kerstdagen wensen", geeft hij aan op zijn persconferentie voor de wedstrijd.

Een heel speciale partij is het dus ook niet voor Mazzu, die enkele weken geleden nog aan de slag was bij Anderlecht. "Ik ben vandaag in Charleroi. We moeten stoppen met praten over het verleden. Wat telt in het leven is het heden en de toekomst", klinkt het.

De toekomst is de partij tegen Anderlecht, dat tegen KRC Genk wel wist te overtuigen. Dat zag ook Mazzu. "Ik vond er veel goede dingen over, net als iedereen. Anderlecht greep hun kansen en zette hoog druk. Het is een andere filosofie van spelen dan in mijn tijd", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s