Clement moet vrezen: 'Goudklomp Badiashile het hof gemaakt door PL-topclubs'

Clement moet vrezen: 'Goudklomp Badiashile het hof gemaakt door PL-topclubs'

25-12-2022 12:18
0

Woensdag sluit Philippe Clement zijn 2022 af met een uitwedstrijd bij Auxerre. Benoît Badiashile zal er meer dan waarschijnlijk aan de aftrap verschijnen, maar mogelijk is dat de laatste keer bij AS Monaco. Zowel Chelsa FC als Manchester United hebben de talentvolle verdediger namelijk op hun wensenlijstje voor het nieuwe jaar gezet.

Hoewel hij pas 21 jaar jong is, staat Badiashile nu al voor het vierde seizoen op rij vast in de basis bij Monaco. Stilaan zijn de Premier-League-clubs overtuigd: deze jongen is uit het juiste hout gesneden. Vooral Chelsea heeft de koe bij de hoorns gevat. Volgens Franse bronnen heeft de Londense topclub al een bod van ongeveer 40 miljoen euro uitgebracht in het Prinsdom. Hoe er daar op gereageerd werd, is voorlopig onduidelijk.

Daar blijft het echter niet bij. Ook Manchester United zou zich in de strijd om Badiashile werpen. Een aanbieding deden The Red Devils tot op heden nog niet, maar dat kan snel veranderen. Mogelijk werkt Badiashile in Auxerre dus zijn laatste wedstrijd af in het rood-en-wit van Monaco. Als die tot een goed einde wordt gebracht, wipt de ploeg van Clement misschien nog naar de top-vijf bij de jaarwisseling. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie