'Bayern moet diep in de buidel tasten voor vervanger van Neuer'

'Bayern moet diep in de buidel tasten voor vervanger van Neuer'

25-12-2022 10:06
0

Bayern München moet flink betalen voor Alexander Nübel. De doelman, eigendom van Der Rekordmeister en verhuurd aan AS Monaco, is een van de twee keepers die op de lijst staat om Manuel Neuer het komende halfjaar te vervangen.

Neuer heeft aan een ski-ongeluk een beenbreuk overgehouden en komt de gehele tweede seizoenshelft niet in actie. Bayern is de zoektocht naar een opvolger gestart en wil na het opstellen van een shortlist - waar ook WK-uitblinker Emiliano Martínez opstond - inzetten op de komst van Nübel of Borussia Mönchengladbach-sluitpost Yann Sommer.

Bayern heeft volgens verscheidene Duitse media, waaronder Merkur, geïnformeerd bij Monaco voor Nübel, die medio 2021 voor twee seizoenen werd uitgeleend. Afgelopen zomer had de regerend Duits landskampioen de optie om de doelman voortijdig terug te halen, een winterse rentree wordt een lastiger verhaal. Monaco zou tien miljoen euro verlangen voor het eerder beëindigen van de huurovereenkomst. Het is onduidelijk of Bayern bereid is dat bedrag neer te leggen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie