Trebel duidelijk: Ik wil eerst het gesprek aangaan bij Anderlecht

Trebel duidelijk: "Ik wil eerst het gesprek aangaan bij Anderlecht"

25-12-2022 10:44
17

Adrien Trebel is volgende zomer einde contract bij Anderlecht. De Fransman werd in de afgelopen jaren verschillende keren naar de uitgang begeleid, maar hoopt toch op een voorstel van paars-wit. 

Trebel staat bekend als één van de absolute grootverdieners bij Anderlecht. "Mijn salaris, dat wordt mij altijd verweten", zucht Trebel bij Het Laatste Nieuws. "Op het moment dat ik die contractverlenging ondertekende bij het vorige bestuur van Anderlecht was ik 26. Ik had opties om te vertrekken. Toen ik bijtekende, was dat met de intentie om hier de komende vijf jaar een belangrijke speler te worden."

Trebel blikt nu vooruit op zijn toekomst. "Vanaf volgende week ben ik vrij om met andere clubs rond de tafel te zitten. Maar ik wil eerst het gesprek aangaan met Anderlecht. Er zijn wat gesprekken geweest, maar geen concrete onderhandelingen. Nogmaals, ik ben hier gelukkig. Ik hou van de club en ik begeleid de jongeren rond mij graag. Dus wat het ook wordt, ik zal me tot het eind volledig blijven geven voor de club."

Trebel speelde vorig seizoen geen enkele wedstrijd voor Anderlecht en werd later verhuurd aan Lausanne Sport in Zwitserland. Daar kwam hij vijftien keer in actie.