Hazard startte in oefenwedstrijd tegen Getafe, maar kon zich niet onderscheiden

Hazard startte in oefenwedstrijd tegen Getafe, maar kon zich niet onderscheiden

24-12-2022 13:43
3

In afwachting van deel twee van het seizoen hebben Real Madrid en Getafe CF vrijdagmiddag een onderling oefenduel betwist. Daarin mocht Eden Hazard nog eens starten van Carlo Ancelotti, als linksbuiten bovendien. Ook Thibaut Courtois deed voor het eerst sinds het WK ritme op. De wedstrijd eindigde zoals ze begon: op 0-0.

Voorlopig nog geen voetbal in La Liga na de WK-onderbreking, de herstart daar is gepland voor volgend weekend. Om in tussentijd voldoende ritme op te doen, werden deze week wel nog enkele vriendschappelijke wedstrijden afgewerkt. Zo keek Real regiogenoot Getafe in de ogen op het eigen oefencomplex. Ancelotti koos voor een aanvalstrio met Marco Asensio, Karim Benzema en dus Hazard. Sterkhouders als Vinicius en Luka Modric kregen nog even rust na een intensief WK.

Dat zullen ze zich niet beklaagd hebben, want Real en Getafe schotelden al bij al slappe koffie voor. De Koninklijke slaagde er nauwelijks in om gevaar te stichten, wat eveneens voor Hazard gold. Aan de overzijde moest Courtois slechts één keer de armen strekken op een harde trap. Daar bleef het bij in het duel dat achter gesloten werd gespeeld, zag Marca

Hoe dan ook zal het Hazard deugd gedaan hebben om nog eens de basis te halen bij Real, ook al ging het slechts om een match zonder inzet. Ook op training zou de Rode Duivel zich weer van zijn betere kant laten zien. Mogelijk overtuigt dat Ancelotti om hem terug hoger in zijn pikorde te plaatsen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie