Vanhaezebrouck (Gent) over Deila (Standard): “Doet het geweldig”

Vanhaezebrouck (Gent) over Deila (Standard): “Doet het geweldig”

24-12-2022 11:44
1

De Jupiler Pro League is terug op gang getrapt. Standard trok naar KAA Gent met als doel over de Gentenaars te springen naar de vijfde plek. Uiteindelijk zorgde een 0-0 voor een puntendeling. 

Standard moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een punt. Na afloop van de wedstrijd klonk Standard toch tevreden, vooral dan over de inzet op het veld. "We reageerden als een familie", klonk het na de wedstrijd. Standard had iets goed te maken na de 4-0 nederlaag tegen Antwerp.

Een Noorse journalist maakte de reis naar Gent, en hij had enkele vragen voor Ronny Deila. Maar ook Hein Vanhaezebrouck werd naar de Noorse coach gevraagd. Vanhaezebrouck had een aantal mooie woorden over voor Deila. "Hij is fantastisch, echt waar”, klinkt het bij Vanhaezebrouck. “Hij had een beetje geluk vandaag, maar je moet toegeven dat hij het geweldig doet."

De Noorse coach waardeerde het compliment zeker. Wat is er eigenlijk gebeurd tussen dinsdag en vrijdag om van een ploeg zonder goesting naar een groep te gaan die vecht op het veld? "We spraken over het gebrek aan inzet, dat we niet kunnen loslaten," verklaarde Deila, die de nadruk legde op een terugkeer naar eenvoudige dingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie