OFFICIEEL: Manchester United kondigt contractverlenging van vier pionnen aan

OFFICIEEL: Manchester United kondigt contractverlenging van vier pionnen aan

24-12-2022 18:15
0

Manchester United heeft de aflopende contracten van Diogo Dalot, Fred, Marcus Rashford en Luke Shaw verlengd. Manager Erik ten Hag bevestigt dat de Premier League-grootmacht de optie in hun verbintenissen heeft gelicht, waardoor ze nu tot medio 2024 vastliggen.

Engelse media schreven eerder al over de aanstaande contractverlengingen van het viertal. "Ja, ik kan het bevestigen", zegt Ten Hag op de clubsite. "We zijn er blij mee, want we gaan de goede kant op met de ploeg en daar hebben deze spelers een grote bijdrage aan geleverd. We willen deze spelers verder ontwikkelen en bij ons proces betrokken houden. Daarom hebben we deze beslissingen genomen."

Rashford, Dalot en Shaw zijn doorgaans basisspeler onder Ten Hag, terwijl Fred ook geregeld in actie komt. "We willen een team samenstellen met het oog op de toekomst. Deze spelers moeten daar deel van uitmaken", aldus de ex-coach van Ajax. Voor Rashford was de laatste maanden naar verluidt belangstelling van Paris Saint-Germain. United zou dan ook in gesprek zijn om de aanvaller langdurig te binden. Dat geldt ook voor Dalot, die zich sterk heeft ontwikkeld.

De Gea
Volgens Britse media praten The Mancunians ook nog met David de Gea, wiens optie niet is gelicht. De Spaanse keeper zou op Old Trafford kunnen blijven, maar moet dan wel salaris inleveren. Hij is momenteel de best betaalde speler in de selectie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie