Marokkaanse WK-uitblinker Ounahi wil stap maken: 'Kijk naar het sportieve project'

Marokkaanse WK-uitblinker Ounahi wil stap maken: 'Kijk naar het sportieve project'

24-12-2022 19:00

Azzedine Ounahi hoopt binnenkort de vruchten te plukken van zijn fantastische WK met Marokko. De middenvelder van Angers, de nummer laatst van de Ligue 1, bevestigt in de winter te willen vertrekken.

Ounahi was afgelopen maand een van de blikvangers bij Marokko, dat in de halve finale zijn meerdere moest erkennen in Frankrijk (2-0). 'Ik was ervan overtuigd dat we ver konden komen in het toernooi. Het is een generatie met veel talent', zo laat hij weten op de clubsite van Angers. 

Nu lonkt er voor de 22-jarige Marokkaan, die bij de Franse club een contract heeft tot de zomer van 2026, een overstap naar een grotere club. Iets waar hij zelf aan toe is. 'Het is een keuze die belangrijk zal zijn voor mijn carrière. Ik heb geen favoriete competitie of een ideale bestemming. Ik wil gewoon goed en rustig op zoek naar het juiste sportieve project.'

De naam van Ounahi zou al bij meerdere clubs zijn gevallen. In Italië wordt hij gelinkt aan Serie A-koploper Napoli. Ook Olympique Marseille en Leicester City zouden voor hem in de markt zijn.