'Vermeeren (Antwerp) kan een carrière zoals Defour, Witsel en Fellaini maken'

'Vermeeren (Antwerp) kan een carrière zoals Defour, Witsel en Fellaini maken'

23-12-2022 18:01
6

Arthur Vermeeren lijkt helemaal klaar voor zijn grote doorbraak bij Royal Antwerp FC. De amper zeventienjarige middenvelder krijgt steeds meer minuten en wist al flink wat indruk te maken. Filip Joos strooide eerder al met lof en ook Franky Van der Elst is een fan.

Van der Elst zag Vermeeren inmiddels al enkele malen aan het werk en is enkel maar onder de indruk van de jonge middenvelder. "Da’s wel een mooie speler, hé", begint hij bij Het Nieuwsblad. "Die heeft geen last van de bal. Hij is nog maar zeventien, maar ’t is niet dat je kan zien dat hij nog niet veel heeft meegedaan."

De analist vergelijkt hem onder andere met Jan Ceulemans en gelooft dat Vermeeren in de toekomst ook zeker een Rode Duivel kan worden. "Hij heeft zeker het potentieel, ja. Defour, Witsel, Fellaini waren ook allemaal rond die leeftijd toen ze debuteerden. Waarom zou Vermeeren niet zo’n carrière kunnen maken", geeft hij aan.

Tot dusver kwam Vermeeren, die in februari 18 wordt, zeven keer uit voor The Great Old. Hij ving de laatste weken onder andere het aankomende vertrek van Radja Nainggolan op.