Verliest Cercle Brugge Daland al aan AS Monaco? “Paar keer met Clement gesproken”

Verliest Cercle Brugge Daland al aan AS Monaco? “Paar keer met Clement gesproken”

23-12-2022 08:11
4

Jesper Daland staat onder contract bij AS Monaco, maar speelt op huurbasis bij Cercle Brugge. De verdediger mocht bij de Philippe Clement en consorten al opdraven in de A-kern.

Het kan dus goed zijn dat Cercle Brugge Daland al kwijtspeelt al de Franse club. “Het was heel verrijkend om dat eens mee te maken en te ondervinden hoe het eraan toegaat bij een echte topclub en hoe het werkklimaat er is. Ik had ook een paar interessante gesprekken met Philippe Clement, ik voelde mij er enorm welkom en het voelde in elk geval aan als een stap in de juiste richting”, zegt Daland aan Het Nieuwsblad.

Daland speelde in een oefenmatch tegen Sevilla en tegen Fiorentina. “Hoe het nu verder moet? Eerlijk, ik weet het niet. Ik lig onder contract bij Cercle en mijn focus is nog steeds hier. Door de goede reeks van de afgelopen maanden staan we er nu goed voor in de competitie en ik wil daar verder mijn steentje toe bijdragen. Maar ik weet ook wel dat het snel kan veranderen in voetbal en ik heb ook mijn persoonlijke doelen. Ik wil op een zo hoog mogelijk niveau spelen en vroeg of laat zal dit zeker gebeuren, alleen weet ik op dit moment niet exact wanneer.”