'Suárez ontvangt concrete aanbieding en zet Amerikaans avontuur uit het hoofd'

'Suárez ontvangt concrete aanbieding en zet Amerikaans avontuur uit het hoofd'

23-12-2022 07:47
1

Luis Suárez kan naar Brazilië verkassen. Grêmio heeft de 35-jarige spits een concrete aanbieding gedaan, meldt De Telegraaf. Suárez kan in Porte Alegre voor één seizoen tekenen.

Grêmio is gepromoveerd naar het hoogste niveau en zal Suárez graag aan de selectie toevoegen. Een aantal bedrijven stelt zich garant voor het salaris van de Uruguayaan. De Brazilianen zijn in afwachting van het besluit van Suárez, maar willen snel doorpakken, klinkt het . De voormalig aanvalsleider bij onder meer Ajax leek naar LA Galaxy te verkassen. Grêmio zou van de entourage van Suárez te horen hebben gekregen dat de overgang van de baan was.

De plannen om Suárez in te lijven werden concreet, nadat Grêmio Felipe Carballo en Lucas Leiva wist te contracteren. Met Carballo speelde Suárez recent nog samen bij Nacional, terwijl Leiva bij Liverpool zijn ploeggenoot was. Dat de Braziliaanse club met een aantal grote bedrijven samenwerkt, maakt het mogelijk dat Suárez kan worden gehaald..

Onlangs werd bekend dat Suárez in onderhandeling was met het Mexicaanse Cruz Azul. Het is onduidelijk of de voorkeur van de Uruguayaan bij een transfer naar Brazilië of Mexico ligt.