'Marokkaanse WK-uitblinker Ounahi kan kiezen uit hordes geïnteresseerde clubs'

'Marokkaanse WK-uitblinker Ounahi kan kiezen uit hordes geïnteresseerde clubs'

22-12-2022 23:20
3

Azzedine Ounahi kan sinds zijn prachtige rol op het WK naar clubs over de hele wereld. De Marokkaanse middenvelder zou zelf graag naar Italië willen, waardoor Napoli op dit moment de koploper is in de strijd om de spelers van Angers.

Volgens Mercato wil Ounahi na zijn geweldige WK graag in de Serie A spelen. De grootste reden dat Napoli vooraan de race om de middenvelder ligt, is dat ze Angers een huuroptie hebben aangeboden. De ploeg uit Napels zou Ounahi in de winter al willen kopen van zijn Franse club, maar hij zou het seizoen op huurbasis nog wel af mogen maken bij Angers. In de zomer zou de Marokkaan dan pas de definitieve overstap maken.

De 22-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2026, dus zal er onderhandeld moeten worden met zijn huidige club. Eerder gingen de geruchten dat ook FC Barcelona, Liverpool, Leicester City, Sevilla en Borussia Dortmund geïnteresseerd waren in de baltovenaar. Zelf zou hij dus het liefst naar Italië willen. Ounahi speelde zich met een geweldig WK in de kijker bij de Europese topclubs. Hij haalde met zijn land Marokko de halve finale in Qatar.