Trebel heeft meteen lof voor Anderlecht-coach Riemer: We zijn allemaal bevrijd

Trebel heeft meteen lof voor Anderlecht-coach Riemer: "We zijn allemaal bevrijd"

22-12-2022 21:48
9

RSC Anderlecht is er woensdag niet in geslaagd om door te stoten in de Croky Cup en ging na de verlengingen met 1-0 onderuit tegen KRC Genk. Toch speelden de Brusselaars een bemoedigende partij en wisten zij te overtuigen in de eerste wedstrijd met Brian Riemer als coach. Adrien Trebel ziet ook heel wat veranderingen onder de Deen bij paars-wit.

Na het ontslag van Felice Mazzu werd Riemer aangesteld als de nieuwe coach. De Deen moet bij Anderlecht weer voor resultaten gaan zorgen. In zijn eerste weken maakte hij alvast indruk op Trebel. "Toen de coach kwam, zei hij: iedereen begint vanaf nul", legt Trebel uit bij RTBF.

Een aanpak die ook bij Trebel heeft gesmaakt. "Iedereen wil de beste versie van zichzelf laten zien en we zijn allemaal bevrijd. De coach geeft de spelers vertrouwen en iedereen wordt gelijkwaardig behandeld", geeft de middenvelder aan.

Tegen Genk zagen we ook al meteen een beter Anderlecht dan de voorbije maanden. Nu krijgt Riemer de taak om ook punten te beginnen sprokkelen. Anderlecht herneemt de competitie alvast met een partij tegen Sporting Charleroi, de ploeg van... Mazzu.