'Geen contract voor De Pauw, Zulte Waregem haalt hem toch niet in huis'

'Geen contract voor De Pauw, Zulte Waregem haalt hem toch niet in huis'

21-12-2022 22:34


Voor Nill De Pauw komt er dan toch geen terugkeer naar Zulte Waregem aan. De middenvelder was tijdens de WK-break op proef bij zijn ex-club, maar kon de ploeg niet overtuigen om hem ook een contract aan te bieden.

De 32-jarige De Pauw zat al sinds deze zomer zonder club, maar kreeg bij Zulte Waregem een kans om zich te tonen. Hij speelde mee in een oefenwedstrijd, maar kon volgens Het Nieuwsblad de ploeg niet overtuigen om hem ook definitief aan te trekken.

Bij Essevee twijfelde men namelijk aan de fysieke paraatheid van De Pauw. De middenvelder zou nog met een conditionele achterstand kampen en de club in de degradatiestrijd van dit seizoen de komende weken en maanden dus amper kunnen helpen. Voor De Pauw, die afgelopen zomer Royal Antwerp FC verliet, wordt het daardoor uitkijken naar een andere optie.

Daarnaast zal ook Essevee blijven zoeken naar versterking. De ploeg staat momenteel op een zestiende plek in de stand en moet de kloof met onder andere KAS Eupen zien te dichten. Het telt momenteel drie punten achterstand op de nummer vijftien in de stand.