‘Beerschot is een optie voor Nainggolan, maar dat is nog ver weg’

‘Beerschot is een optie voor Nainggolan, maar dat is nog ver weg’

21-12-2022 17:13 Laatste update: 17:34
6

De carrière van Radja Nainggolan is er een van vele ups en downs. Hij gaat nu op zoek naar een nieuwe ‘up’. Nainggolan vindt dat hij onterecht is ontslagen bij Antwerp. Hij wil laten zien wat hij kan.

Na anderhalf jaar gaan Nainggolan en Antwerp opnieuw uit elkaar. De twee partijen hebben een minnelijk akkoord bereikt om het contract van de voormalige Rode Duivel te beëindigen. Nainggolan is niet van plan te stoppen met voetballen na zijn vertrek bij Antwerp. 

Nu is het volop speculeren naar de volgende halte voor de middenvelder. Radja heeft er altijd van gedroomd om zijn carrière in de MLS te beëindigen. David Beckham's club Inter Miami zou een optie zijn. Dat schrijft La Dernière Heure. Miami heeft trouwens nog een oude bekende in zijn kern: Alejandro Pozuelo (ex-KRC Genk). 

En dan zijn er nog meer exotische bestemmingen. Toen de krant Nainggolan interviewde tijdens zijn bezoek aan Qatar, stond hij niet afwijzend tegenover het idee om zijn carrière in de woestijn voort te zetten. 'In België lijkt geen enkele club geïnteresseerd in Nainggolan, die niet gratis zal willen spelen. Tenzij het voor zijn allereerste club is, Beerschot. Al was het maar om Gheysens terug te pakken. Maar dat is nog ver weg. Een oplossing zal de komende dagen niet gevonden worden', klinkt het in La Dernière Heure.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s