Martínez kan het niet laten en haalt ook bij feest in Argentinië uit naar Mbappé

Martínez kan het niet laten en haalt ook bij feest in Argentinië uit naar Mbappé

20-12-2022 22:22
14

Emiliano Martínez heeft al op verschillende manieren de aandacht naar zich toegetrokken tijdens het WK, maar ook na het toernooi is hij constant bezig met gekheden uithalen. Nu is Kylian Mbappé zijn slachtoffer en die krijgt er ook tijdens het feest in Buenos Aires van langs.

Sinds de doelman de penaltyserie in de finale won van de Fransen, heeft hij het gemunt op de Franse superster. Zo riep hij in de kleedkamer na de gewonnen eindstrijd al om één minuut stilte voor Mbappé, maar tijdens de bustour door Buenos Aires ging Martínez nog een stap verder. De sluitpost had een speelgoedbaby onder zijn arm bij, met daarop een uitgeprinte foto van het hoofd van Mbappé

De keeper van Aston Villa baarde niet alleen opzien met zijn hetze jegens Mbappé. Zo begon hij ook met allerlei dansjes te juichen na de gewonnen penaltyserie tegen Oranje en maakte hij een obsceen gebaar met zijn trofee voor doelman van het toernooi. Achteraf vertelde Martínez dat dit laatste ook was gericht naar de Fransen die hem uitfloten. Saillant detail: op onderstaande foto is Martínez met zijn speelgoedbaby gefotografeerd naast Lionel Messi, een ploeggenoot van Mbappé bij Paris Saint-Germain.