KVC Westerlo en Charleroi spelen gelijk in doelpuntenrijk oefenduel

20-12-2022 20:45

KVC Westerlo en Sproting Charleroi hebben dinsdag een oefenduel achter gesloten deuren afgewerkt. Na een doelpuntenrijke wedstrijd eindigde het op een 3-3 gelijkspel.

Beide teams hadden ervoor gekozen op tweemaal 60 minuten te spelen. In de eerste helft viel er maar één doelpunt te noteren. Het was Jonas Bager die op hoekschop raak wist te treffen. 0-1 was ook de ruststand.

In de tweede speelhelft kwamen er bij beide teams veel nieuwe namen tussen de lijnen. Een daarvan was Lukas Van Eeno, hij wist vroeg na de pauze de gelijkmaker te scoren. Even later bracht Ryota Morioka de bezoekers weer op voorsprong. Westerlo ging er nog op en over via doelpunten van Pietro Perdichizzi en Kyan Vaesen.

Westerlo leek op weg naar de overwinning, maar in het absolute slot wist Wasinski toch nog gelijk te maken voor Charleroi.