'Club Brugge dacht aan Raskin, middenvelder twijfelde over lucratief aanbod'

'Club Brugge dacht aan Raskin, middenvelder twijfelde over lucratief aanbod'

19-12-2022 21:31
13

Nicolas Raskin zal binnenkort afscheid nemen van Standard. Beide partijen vonden geen akkoord over een nieuw contract en de middenvelder moet vertrekken. Club Brugge toonde afgelopen zomer al interesse en wilde naar verluidt bijzonder ver gaan voor Raskin.

Het was al even bekend dat Club Brugge interesse toonde in Raskin. Volgens Het Laatste Nieuws was de landskampioen ook bereid om flink wat geld op tafel te leggen voor de middenvelder. Het ging niet alleen een transfersom betalen, maar wilde Raskin ook een stevig loon geven. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Naar verluidt kon Raskin een veelvoud van zijn huidig salaris bij Standard verdienen. De middenvelder aarzelde echter en was bang voor de reacties van de Standard-aanhang. Bij Club Brugge was men uiteindelijk het wachten beu en ging men daarna vol voor Raphael Onyedika.

En ook komende winter lijkt een transfer naar Club Brugge moeilijk te worden. Raskin verkiest zelf een overgang naar een club uit het buitenland. Daarnaast keert Mats Rits binnenkort terug uit blessure bij Blauw-Zwart en heeft het met Casper Nielsen nog een extra optie op het middenveld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie