UPDATE: El Khannouss zit niet in selectie KRC Genk tegen Anderlecht

UPDATE: El Khannouss zit niet in selectie KRC Genk tegen Anderlecht

19-12-2022 21:01 Laatste update: 21-12-2022 11:44
15

KRC Genk neemt het woensdagavond in beker op tegen RSC Anderlecht. Als het van Wouter Vrancken afhangt, zal dat ook mét Bilal El Khannouss zijn.

De achttienjarige middenvelder heeft er net een WK met Marokko opzitten en zal dinsdag in Rabat samen met zijn Marokkaanse ploeggenoten landen. Toch hoopt Vrancken hem een dag later alweer te kunnen gebruiken tegen Anderlecht.

"Hij heeft zaterdag een uur gespeeld in de troostfinale tegen Kroatië. Dat is een goeie zaak", vertelt Vrancken bij Het Belang van Limburg. "Afwachten nu wanneer en in welke toestand hij weer in Genk arriveert. We zullen hem enkele tests laten afleggen, die bepalend zijn voor mijn keuze", geeft hij aan.

Een basisplek lijkt er voor El Khannouss echter niet in te zitten. Nicolas Castro wordt in de basis verwacht, terwijl El Khannouss wanneer nodig als joker kan worden gebruikt.

Update: Bilal El Khannouss zal de bekerwedstrijd van KRC Genk tegen Anderlecht op de tribune bekijken. De Marokkaan landt vandaag pas in Zaventem en zit niet in de selectie van Wouter Vrancken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s