Raskin reageert opnieuw: 'Dispuut met Standard gaat over meer dan mijn salaris'

Raskin reageert opnieuw: 'Dispuut met Standard gaat over meer dan mijn salaris'

19-12-2022 18:42
16

Nicolas Raskin heeft gereageerd na de geruchten over zijn aankomende vertrek bij Standard. Hier en daar klonk het dat Raskin de club moet verlaten na een discussie over zijn salaris, maar dat zet Raskin nu recht.

Beide partijen spraken de voorbije weken over een nieuw contract, maar vonden geen akkoord. Raskin werd daarop meteen naar de B-kern gezet en hier en daar klonk het dan ook dat Raskin de club meteen wil verlaten. Raskin klaagt een gebrek aan respect aan.

"Mijn impulsieve bericht van zaterdag suggereert dat ik heb besloten om Standard te verlaten, maar dat is verkeerd', schrijft hij. 'Dat bericht was geschreven na een beslissing van het bestuur om mij in de B-kern te plaatsen. Mijn dispuut met het bestuur is veel ingewikkelder en gaat niet enkel om mijn loon', aldus Raskin.

Een verzoening lijkt er ook niet te gaan komen. 'Ik moet hun beslissing respecteren, maar betreur het dat ze laten uitschijnen alsof het enkel om mijn loon gaat. Dat is helemaal niet het geval. Ik heb deze zomer ook opnieuw laten zien dat ik Standard niet wilde verlaten, ook al wilden ze me verkopen aan één van de topclubs in België. Ik ben enorm verdrietig over de wending die mijn avontuur bij Standard neemt', besluit Raskin.

 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s