Vertonghen (Anderlecht) over finale WK: “Had er toch liever zelf gestaan”

Vertonghen (Anderlecht) over finale WK: “Had er toch liever zelf gestaan”

19-12-2022 17:46 Laatste update: 17:59
9

Het WK is voor de Rode Duivels al een tijdje afgelopen. Gisteren stak Lionel Messi en Argentinië de beker der bekers de lucht in. Jan Vertonghen was net op tijd thuis van een familiefeest. 

Joris Brys, reporter van studio Brussel bracht een bezoekje aan Neerpede in teken van De Warmste Week . Jan Vertonghen en Zeno Debast getuigen over het luisterboek “Fromage”. Een paars-wit boek waarvan de opbrengt naar de actie gaat. De reporter kon het niet laten en vroeg toch nog even naar het WK van de Rode Duivels.

De reporter vroeg of ze naar de finale gekeken hadden. “Een stukje”, antwoordde Vertonghen verrassend. “Ik was op een familiefeest dus ik had ook nog sociale verplichtingen. Ik heb het laatste uur gezien ongeveer. Maar blijkbaar was het tot minuut 70 toch saai, dus schakelde ik op het perfecte moment in. Daarna was het echt zot, kermis."

De reporter van Studio Brussel vroeg ook nog even of de uitschakeling nog prikt bij Vertonghen. De centrale verdediger geeft toe dat hij bij het zien van de finale toch een wrang gevoel had. “Had er toch liever zelf gestaan”, klinkt het. “Ik heb van de rest van het WK niets gezien bijvoorbeeld. Maar dit was toch een legendarisch moment dat je niet kon missen dus dat heb ik even meegepakt", springt Vertonghen opnieuw vlot naar een ander onderwerp. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie