UPDATE: 'Naast Fromage helpt Anderlecht De Warmste Week ook met bekershirts'

UPDATE: 'Naast Fromage helpt Anderlecht De Warmste Week ook met bekershirts'

19-12-2022 18:17 Laatste update: 19-12-2022 18:17
3

De Warmste Week van Studio Brussel heeft ook de weg naar Neerpede gevonden. De actie van de radiozender bracht bezoek aan RSC Anderlecht. Jan Vertonghen en Zeno Debast steunen. 

Anderlecht draagt haar steentje bij in de actie tegen kansarmoede. Zo zorgt Anderlecht voor een bijdrage door de verkoop van haar luisterboek “Fromage”. Maar ook de wedstrijdshirts van het duel met KAA Gent worden geveild. De StuBru-reporters brachten een bezoekje aan Vertonghen en Debast. 

Debast voert alvast reclame voor het luisterboek. “Het is een verhaal over een Brusselse muis en zijn droom is om in de eerste ploeg van Anderlecht te spelen", klinkt het bij Debast. "Dat lukt ook omdat hij ervoor is blijven gaan.” De Rode Duivel vindt het alvast super om te zien dat het boek een inspiratie is voor de jeugd in Brussel.

Vertonghen heeft het boek ook al in de kast staan. De verdediger heeft zelf drie kinderen en een paars-wit kinderboek is dus een must-have. "We zijn er wel nog niet in begonnen. De kinderen mogen elke avond zelf een boek kiezen en momenteel hebben ze nog andere interesses”, klinkt het bij Vertonghen. “Maar we gaan het wel zeker doen want er zitten ook een paar bekende stemmen in."

Update: Tegen KRC Genk zal RSC Anderlecht aantreden in aangepaste shirts ten voordele van De Warmste Week. Dinsdag stelde paars-wit de uitrusting voor. Na de bekermatch worden de truitjes geveild voor het goede doel. Op de shirts bieden kan hier

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie