SK Beveren woedend: Het is een schande dat deze match doorging”

SK Beveren woedend: "Het is een schande dat deze match doorging”

18-12-2022 19:00 Laatste update: 20:04
5

SK Beveren heeft zaterdag 0-0 gelijkgespeeld op het veld van hekkensluiter Virton. CEO Antoine Gobin is kwaad, want door de vrieskou was het veld zo goed als onbespeelbaar. 

"Het is een schande dat deze match gespeeld werd", vertelde Gobin bij Gazet Van Antwerpen. "Zowel Virton als Beveren heeft vooraf contact opgenomen met verschillende instanties om de staat van het veld aan te kaarten. Beide ploegen wilden deze match niet spelen. Dit was geen voetbal, maar ijshockey."

Gobin wil dan ook graag een reactie van de Pro League. "Er zijn nu drie scenario’s mogelijk. Een: de match moet opnieuw gespeeld worden. Twee: Virton krijgt een forfaitnederlaag aangesmeerd omdat de club er niet alles aan gedaan heeft om het veld speelklaar te maken. Of drie: de voetbalbond oordeelt dat het veilig was om te spelen en alles blijft zoals het is. Wij hopen uiteraard dat de match opnieuw gespeeld zal worden."

SK Beveren en Beerschot staan momenteel samen aan kop. De match van Beerschot tegen Deinze werd overigens wél uitgesteld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie