'Standard verlengt contract van duo niet, Dussenne en Boljevic kunnen vertrekken'

'Standard verlengt contract van duo niet, Dussenne en Boljevic kunnen vertrekken'

18-12-2022 18:20
2

Standard heeft al een rumoerige transferzomer achter de rug en ook de komende winter lijkt er weer heel wat te gaan gebeuren. De club zal zoeken naar sterkhouders, maar ook afscheid nemen van enkele pionnen. Ook Noë Dussenne en Aleksander Boljevic kunnen mogelijk vertrekken.

De Waalse journalist Sacha Tavolieri meldt namelijk dat Standard het financieel nog steeds niet al te breed heeft en op zoek moet naar enkele oplossingen. Zo zullen Dussenne en Boljevic alvast geen nieuw contract krijgen bij de club.

Het duo kan volgende zomer dus gratis vertrekken bij de Rouches of deze winter al voor een lage som de club verlaten. Dussenne is dit seizoen nog een basispion bij Standard en kan dus nog een rol spelen bij de Rouches. Boljevic werd dan weer volledig uit de selectie gezet en speelde dit seizoen slechts 201 minuten voor Standard.

Daarnaast is het nog de vraag wat er met Nicolas Raskin en Selim Amallah gaat gebeuren. Ook zij hebben een aflopend contract en lijken voorlopig niet van plan om dat te verlengen.