Somers (Jong Genk) is ontgoocheld na afgelasting: Onbegrijpelijk

Somers (Jong Genk) is ontgoocheld na afgelasting: "Onbegrijpelijk"

18-12-2022 11:16 Laatste update: 11:28
5

Jong Genk heeft vrijdagavond niet gespeeld tegen FC Dender. De wedstrijd werd afgelast door de vrieskou. Coach Hans Somers begrijpt niet waarom die afgelasting zo laat kwam. 

Jong Genk was al onderweg toen het nieuws bekend werd. "We waren op tijd vertrokken om de avondspits in en rond Brussel voor te zijn", aldus Somers bij Het Belang Van Limburg. "We waren even voor Dender gestopt om te eten en gingen net naar het stadion vertrekken toen we het bericht kregen dat de scheidsrechter het terrein had afgekeurd en de wedstrijd was afgelast. We moesten nog een kwartier rijden en dan waren we er."

Somers snapt wel dat de wedstrijd afgelast moest worden. "Alleen vragen we ons af waarom die zo laat moet komen. Onbegrijpelijk. Er waren al twee wedstrijden afgelast en de vrieskou was er niet milder op geworden. Het is zonde van de busreis heen en terug naar Dender. Het was een trip voor niets."

De volgende wedstrijd van Jong Genk wordt pas op 20 januari gespeeld. Dan is SL16, de beloftenploeg van Standard, de tegenstander.