Update: Bob Peeters bevestigt onderhandelingen met Helmond Sport

Update: Bob Peeters bevestigt onderhandelingen met Helmond Sport

17-12-2022 20:01 Laatste update: 22:38
2

Bob Peeters mag hopen op een nieuwe job in Nederland. De 48-jarige trainer was enkele maanden werkloos na zijn vertrek bij TOP Oss, maar wordt nu gelinkt aan het Nederlandse Helmond Sport.

De club uit de Keuken Kampioen Divisie, het tweede niveau in Nederland, wordt gelinkt aan Peeters. Volgens Het Nieuwsblad denkt Helmond Sport eraan om Peeters binnenkort in huis te halen als opvolger van trainer Sven Swinnen.

Helmon Sport nam eind oktober afscheid van Swinnen na de slechte resultaten in de competitie. Zo staat de club op een achttiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Peeters, die vorig seizoen met TOP Oss op een vijftiende plek eindigde, moet voor betere resultaten gaan zorgen.

Bij Helmond Sport kan Peeters ook met flink wat landgenoten werken. Zo heeft de club met Robin Mantel, Flor Van den Eynden, Bryan Van Hove, Arno Van Keilegom, Dylan Dassy, Jarno Lion, Gaétan Bosiers en Chris Kalulika maar liefst Belgen in de kern zitten.

Voor Peeters zou het de achtste club in zijn trainerscarrière zijn. Eerder was hij ook al aan de slag bij Cercle Brugge, AA Gent, Waasland-Beveren, Charlton Athletic, Lokeren, Westerlo en TOP Oss.

Update: Bij Villa Sporza bevestigde Bob Peeters dat hij in contact staat met Helmond. "Oorspronkelijk zou ik dit seizoen niet meer in actie komen, maar het lijkt er wel op dat ik opnieuw aan de slag ga", voegde hij toe.