JPL lanceert kerstactie: Gesigneerde shirts van de clubs en de Rode Duivels

JPL lanceert kerstactie: Gesigneerde shirts van de clubs en de Rode Duivels

17-12-2022 13:13
2

De Jupiler Pro League lanceert de 14e editie van zijn kerstactie. De shirts die tijdens wedstrijden van de Jupiler Pro League, Challenger Pro League en de Lotto Super League zijn gedragen, worden geveild. 

De Pro League heeft vrijdag de 14e editie van haar kerstcampagne gelanceerd. De truien die de spelers dragen zullen worden geveild. Alle opbrengsten gaan naar Younited Belgium, de voormalige Belgische Daklozenbeker en sociale partner van de Pro League.

Dit weekend zullen alle Challenger Pro League-spelers het Younited Belgium-logo op hun shirt dragen en het na hun wedstrijd signeren. Het volgende weekend zullen de spelers van de Jupiler Pro League, die voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Younited Pro League, hetzelfde doen.

Naast de shirts die op het MatchWornShirts-platform worden geveild, worden ook andere exclusieve prijzen geveild. Gesigneerde shirts van de Rode Duivels, Dries Mertens en Thibaut Courtois zullen beschikbaar zijn. Maar ook VIP-pakketten voor de Pro League Awards, de uitreiking van de Gouden Schoen of een dag met voetbalcommentatoren Aster Nzeyimana en Christine Schréder zullen aangeboden worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie