Na Alderweireld (Antwerp) blijft ook Casteels bij de Rode Duivels spelen

Na Alderweireld (Antwerp) blijft ook Casteels bij de Rode Duivels spelen

16-12-2022 17:59
10

Het einde van het WK leek meteen ook het einde te worden van een heleboel internationale carrières bij de Belgen. Toch lijkt dit mee te vallen. Net als Toby Alderweireld zegt Koen Casteels door te willen bij de Rode Duivels

Een dag na Alderweireld heeft nu dus ook Casteels laten weten dat hij het shirt van de Rode Duivels wil blijven dragen. De doelman van Wolfsburg deed de aankondiging in een interview met de lokale media Wolfsburger Allgemeine Zeitung. "Ik ben niet van plan om na dit toernooi te stoppen," zei hij.

Aanvoerder Eden Hazard en bondscoach Roberto Martinez hebben beiden afscheid genomen na het WK. "Maar ik denk niet dat we vanaf nul zullen beginnen," zei Casteels. Courtois en Vertonghen hebben ook al aangegeven voor de Rode Duivels te willen blijven spelen.

Casteels heeft ondertussen vier caps en was de derde keus van de Rode Duivels in Qatar. De keeper van Wolfsburg kwam niet in actie in Qatar. Op het vorige WK, vier jaar geleden, was hij ook de derde doelman op het WK in Rusland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie