Droevig nieuws uit Italië: Sinisa Mihajlovic is op 53-jarige leeftijd overleden

Droevig nieuws uit Italië: Sinisa Mihajlovic is op 53-jarige leeftijd overleden

16-12-2022 15:33 Laatste update: 15:39
7

De Servische legende Sinisa Mihajlovic heeft de strijd tegen leukemie verloren en is overleden, dat melden verschillende media over de wereld. De ex-trainer van onder meer AC Milan en Bologna werd 53 jaar.

Mihajlović vocht al sinds 2019 tegen leukemie. Ondanks dat bleef hij in de eerste instantie aan als trainer van Bologna. Op sommige momenten moest de Serv zijn werk wel neerleggen vanwege de ziekte, maar Bologna bleef desondanks resultaten boeken. Mihajlović wist zelfs te genezen van zijn ziekte, maar vorig jaar bleek hij opnieuw te lijden aan leukemie.

Opnieuw bleef hij aan als trainer van Bologna, tot de club hem in september van dit jaar op straat zette. De resultaten van de club waren namelijk niet goed. Voorzitter Joey Saputo noemde het ontslaan van Mihajlović de 'moeilijkste beslissing' die hij ooit moest nemen.

De laatste keer dat de oefenmeester zich in het openbaar liet zien was tijdens een boekpresentatie van twee weken geleden. In de afgelopen dagen ging de gezondheid van Mihajlović rap achteruit. Vrijdag werd bekend dat de oud-verdediger is overleden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie