Ook Dender-Jong Genk en Beerschot-Deinze uitgesteld door noodweer

Ook Dender-Jong Genk en Beerschot-Deinze uitgesteld door noodweer

15-12-2022 20:45 Laatste update: 16-12-2022 20:26
10

Het is momenteel bijzonder koud in ons land en dat heeft ook zo zijn gevolgen voor het Belgisch voetbal. Zo heeft de Pro League besloten om minstens één wedstrijd in de Challenger Pro League uit te stellen. Club NXT en SK Lierse nemen het vrijdag niet op tegen elkaar.

Door de vriestemperaturen van de voorbije dagen is het veld van Club NXT in Roeselare onbespeelbaar en heeft men bij de Pro League dan ook beslist om de wedstrijd uit te stellen. De jonkies van Club Brugge nemen het op een andere dag op tegen Lierse. Die datum wordt later bekendgemaakt. Dat meldt Club Brugge op de officiële kanalen.

Dat is mogelijk niet de enige wedstrijd die nog wordt uitgesteld in ons land. Bij Gazet van Antwerpen klinkt het dat ook de partij tussen Deinze en Beerschot van zaterdagavond kans heeft om uitgesteld te worden.

Het veld in de Dakota Arena is voorlopig onbespeelbaar en de kans lijkt klein dat daar de komende dagen nog verandering zal komen. Het is dus goed mogelijk dat er ook in Deinze niet gevoetbald zal worden.

Update: Ook de wedstrijden tussen Dender en Jong Genk en Beerschot en Deinze zijn uitgesteld door het noodweer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie