Spaanse pers: “Bij Real Madrid gelooft er niemand meer in Hazard”

Spaanse pers: “Bij Real Madrid gelooft er niemand meer in Hazard”

15-12-2022 17:17
7

Eden Hazard is na zijn afscheid van de Rode Duivels terug bij Real Madrid. Volgens de Spaanse pers moet hij niet hopen op veel speelkansen. De voormalige Rode Duivel zou volgens de kranten niet meer bij aan de bak komen in de hoofdstad.

Hazard, die net afscheid heeft genomen van de Rode Duivels en zijn laatste minuten speelde tegen Kroatië, is nu 100% gefocust op Real Madrid. Hazard staat nog onder contract tot juni 2024, maar hij wil toch proberen zijn stempel te drukken onder Ancelotti.

Volgens Sport zal dat waarschijnlijk nooit gebeuren: "Niemand bij Real Madrid gelooft in de Belg", schreef het Spaanse dagblad. "Er is een andere groep spelers, zij die niet zijn ontploft, die hebben teleurgesteld.” In de zomer gaf Hazard nog mee dat het tijd was voor hem om terug te ontploffen. Tot nog toe is de voormalige Rode Duivel daar nog niet in geslaagd. 

Sport meent dat gezien zijn "behoorlijke" WK, met één gescoord doelpunt, Marco Asensio duidelijk voor hem staat in de pikorde. De Spanjaard zit in het laatste jaar van zijn contract en zal er alles aan doen om te laten zien wat hij waard is. Volgens Marca "zet Real Madrid de deur open voor een vertrek van Hazard in januari", ook al zouden ze een transfer deze winter al hebben uitgesloten.