Kayembe gelinkt aan New England Revolution uit MLS: 'Interesse is zeer vleiend'

Kayembe gelinkt aan New England Revolution uit MLS: 'Interesse is zeer vleiend'

14-12-2022 21:34

Joris Kayembe kan binnenkort de stap richting de Verenigde Staten zetten. De flankspeler van Sporting Charleroi werd eerder al gelinkt aan een club uit de MLS. Nu is bekend geraakt dat het om New England Revolution gaat.

De Amerikaanse club toont verregaande interesse en hoopt Kayembe deze winter in huis te halen. Zelf sluit Kayembe een overgang ook niet uit. "Het is altijd interessant en vleiend als er interesse is", geeft hij aan bij La Capitale.

Al is Kayembe ook duidelijk: hij wil met een goed gevoel vertrekken bij Charleroi. "Alle drie partijen moeten het eens zijn. Ik zal de club altijd respecteren en ik zal altijd alles geven, wat er ook gebeurt. Ik voel me goed en gerespecteerd in Charleroi", klinkt het.

"Ik weet dat met dit aanbod op tafel andere spelers zouden willen vertrekken, maar ik wil dat iedereen er mee akkoord gaat. Ik zal mijn vertrek in ieder geval nooit forceren", aldus Kayembe, die bij Charleroi nog een contract heeft tot het einde van dit seizoen. Charleroi heeft ook nog een optie om dat contract door een optie met één seizoen te verlengen.