'Barcelona kan Meunier goedkoop aantrekken, Dortmund sluit zomertransfer niet uit'

'Barcelona kan Meunier goedkoop aantrekken, Dortmund sluit zomertransfer niet uit'

13-12-2022 15:20
6

Thomas Meunier kan zich voorbereiden op een tweede seizoenshelft bij Borussia Dortmund, waar hij zich zal moeten herpakken. De flankverdediger is er wel een basispion, maar echt overtuigen kon hij dit seizoen niet. De Duitse club denkt dan ook aan een vertrek. Al zal dat nog niet voor meteen zijn.

Meunier wordt al even gelinkt aan FC Barcelona en de club zou volgens SPORT ook nog steeds interesse tonen in de Rode Duivel. Het denkt eraan om Meunier deze winter ook in huis te halen en wil opnieuw aankloppen bij Borussia Dortmund.

Vorige zomer kreeg het echter een njet te horen van de Duitse club en dat zal ook deze winter het geval zijn. Dortmund ziet een transfer in de wintermercato niet zitten, maar is volgende zomer wél bereid om een overgang te bespreken.

En Meunier kan naar verluidt dan ook voor een beperkte som vertrekken. De 31-jarige verdediger zal dan zijn laatste contractjaar ingaan bij Dortmund, waardoor de Duitse club bereid is om hem komende zomer voor zo'n zes miljoen euro te laten gaan. Dit seizoen kwam Meunier veertien keer uit voor Dortmund, waarin hij goed was voor één assist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie