Weinig geloof in Lukaku: Ik vind Dzeko bij Inter beter

Weinig geloof in Lukaku: "Ik vind Dzeko bij Inter beter"

13-12-2022 14:21
11

Romelu Lukaku kent voorlopig een tegenvallend seizoen en wist zowel bij Inter als de Rode Duivels niet te overtuigen. Na de uitschakeling op het WK kan Lukaku zich weer volledig focussen op het seizoen bij Inter, maar in Italië is men niet zeker of Lukaku ook basispion moet zijn.

Lukaku sukkelt al het hele seizoen met blessures, waardoor hij bij zijn terugkeer naar Inter nog niet kon overtuigen. Hij krijgt nu de tweede seizoenshelft de kans om zich toch te tonen. Ex-voetballer Antonio di Gennaro vraagt zich echter af of Inter wel moet blijven rekenen op Lukaku.

"Bij Inter zet iedereen in op de terugkeer van Lukaku, maar persoonlijk denk ik dat Dzeko beter is", zegt di Gennaro bij Tuttomercatoweb. "Als Lukaku fysiek niet in orde is, rendeert hij niet. Dzeko compenseert op technisch vlak en volgens mij is de Bosniër beter dan de Belg", vertelt de ex-voetballer.

Inter lijkt dit seizoen ook niet meteen een kanshebber te zijn om de titel te pakken. De ploeg staat momenteel slechts op een vijfde plek en heeft al elf punten achterstand op leider Napoli.